domingo, 6 de octubre de 2013

gastronomia


Este rollo de espinacas es delicioso!

Rolo de Espinacas


Ingredientes:

  • 200g espinacas cocidas e ben escoadas
  • 4 ovos (separar claras de xemas)
  • 25g manteiga fundida.
  • 1c. peq. sal.
  • 1c. peq. pementa.
  • 1c de zume de limón.
  • Queixo relado
Ingredientes para recheo:

  • 200g queixo cremoso.
  • 100g nata.
  • 200g salmón afumado.

Mans á obra:
Facer un biscoito coas claras a punto de neve, xemas, espinacas, manteiga e cando estea na forma  cubrir co queixo relado. Metelo no forno a 180º ata que calle.
Botar o biscoito enriba dun pano e cubrir coa nata, o quixo cremoso e o salmón.
Envolver coma para o brazo de xitano e envolver o rolo con papel film apretando nos extremos.
Metelo na neveira e cortar en toros cando estea frío.
Servilo como aperitivo

No hay comentarios:

Publicar un comentario